JELLE AMERSFOORT zanger stemacteur voice over eigen studio inspreken commercials

 

Jelle Amersfoort (1980) is een veelzijdig artiest: zanger, stemacteur en presentator.

Op deze site vind je informatie over alle projecten, kun je in de agenda zien waar Jelle optreedt en kun je doorklikken naar verschillende sites.

LAATSTE NIEUWSEENMALIG CONCERT MET EIGEN WERK

Op 2 februari 2019 spelen Jelle Amersfoort & Band na bijna tien jaar weer eens hun eigen werk in een grote popzaal. Een uniek en eenmalig Nederpop-concert met nummers van de albums “Thuis” en “Astronaut”, aangevuld met nieuw werk. Meer info hier.


Bob de Bouwer bioscoopfilm op DVD
De bioscoopfilm “Bob de Bouwer en de mega machines”, waarin Jelle als Bob te horen is, verschijnt op 13 juni op DVD.

Early Man op DVD en Blu-ray
De Aardman-fim “Early Man”, waarin Jelle te horen is als Lord Nooth, verschijnt op 27 juni op DVD en Blu-rayAl het laatste nieuws altijd als eerste op Facebook!


Jelle Amersfoort (1980) is een zeer ervaren stemacteur en voice-over, met een warm en vertrouwd geluid. Jelle levert binnen 24 uur - tegen scherpe tarieven - rechtstreeks vanuit zijn thuisstudio uw ingesproken tekst voor bedrijfsfilms, commercials, e-learnings of explainer-videos.

Meeluisteren en regisseren via source-connect of Skype is mogelijk, maar uiteraard is opname op lokatie geen enkel probleem.

Jelle sprak al commercials in voor o.a.: Wagner Pizza, Beslist.nl, Lu Prince, Volkskrant, Sony Playstation en Witte Reus, is dagelijks te horen in TV-series als Bob de Bouwer, Tip de Muis, Ant-man of Dinotrux en heeft al verschillende grote filmrollen op zijn naam, o.a. in Boss Baby, Zootropolis en de nieuwe Spiderman 3D film.